8 Haziran 2012 Cuma

Çay Servisinde Dikkat Edilecek Hususlar

Ø Servis edecek olduğunuz malzemenin; tepsi, fincan veya bardak, kaşık ve tabağın temizliğinden ve sağlamlığından emin olunuz.
Ø Sıcak içecekleri, ısıtılmış fincan ve bardaklarda servis ediniz.
Ø Bardak ve fincanlarda dudak payı bırakınız.
Ø İçeceği fincanın ya da bardağın dışına taşırmadan servis ediniz.
Ø Şekeri şekerlikle ve maşayla servis ediniz.
Ø Şekerle birlikte sakarin bulundurunuz.
Ø Her zaman nemli ve kuru temizlik bezini servantınızda bunundurunuz.
Ø Temiz ve düzenli çalışınız boşalan ambalajları çöpe atıp dolan çöpleri boşaltınız.
Ø Boş zamanlarınızda malzeme kontrolünü ve temizliği yapınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder