Malzemeler:
1litre süt
2 çorba kaşığı un
1 su bardağı tozşeker
2 çorba kaşığı nişasta
½ paket vanilya
1 çorba kaşığı kıyılmış badem
1 yumurta sarısı
2 çorba kaşığı tereyağı
Sos için:
5 adet mandalinanın suyu
2 su bardağı su
4 çorba kaşığı nişasta
1 su bardağı tozşeker
Üzeri için:
1 çorba kaşığı kabuğu soyulmuş badem
1 mandalina
İşlem Basamakları
Tencereye yumurta,şeker ve süt
konur.
Üzerine 1 su bardağı süt ile
ezilmiş nişasta ve un eklenip karıştırılır.
Çırpma teli ile karıştırılarak pişirilir.
Ocaktan alınıp tereyağı, vanilya ve
badem eklenip karıştırılır.
Kup bardaklarının yarısını biraz
geçecek seviyede doldurulur.
Soğuması sağlanır.
Nişasta su
ile ezilip üzerine şeker ve mandalina suyu eklenerek pişirilir.
Ilıklaştıktan
sonra pudinglerin üzerine doldurulur.
Buzdolabına
konur.
Servise sunulacağı zaman üzeri
mandalina dilimleri ve badem ile süslenerek servis yapılır.
Yemek
tarifleri, resimli yemek tarifleri, ne pişirsem, tarif, kolay, pratik,
lezzetli, oktay usta, püf noktası, nasıl yapılır, pratik tarif, özel tarif,
kolay tarif, ekonomik tarif, resimli, yeşil elma, emine beder, farklı tarifler,
dünya mutfağı, yemek, food, food recipes, easy turkish food, food book,Daily
food recipes, dünya mutfağı, türk mutfağı, İtalyan mutfağı, hint, Amerikan,
Meksika, çin, rus, hint, Hindistan, mısır, japon, pasta çorba ,et yemekleri,
tavuk, sebze, vejetaryen, kek, köfte, içecekler, kokteyller, balık, deniz
ürünleri, pilavlar, makarnalar, börekler, turşu, organik bezinler, organik
tarifler, zeytin nasıl yapılır, doğal ürünler, sağlıklı yaşam, sağlıklı
beslenme, doğal yaşam, egzersiz, spor, sağlık, pratik bilgiler, beslenme
önerileri, diyat önerileri, sağlıklı diyet, diyet yemekleri, tart, hamur
işleri, tatlılar, bebek yemekleri, çocuklara uygun yemekler, parfe, sütlü
tatlılar, şuruplu tatlılar, meyve tatlıları, tavuk yemekleri, mezeler,
tadımlıklar, garnitürler, yemek sözleri, yemek tarifleri oktay usta, öğrenci
yemekleri, pratik öğrenci yemekleri tarifleri, ziyafet yemekleri, ramazan
yemekleri, ramazan tatlıları, sahura ne pişirsem, iftara ne pişirsem, pratik
ramazan sofrası tarifleri, lezzetleri, iftar sofrası, lezzetli tarifler, ekonomik
tarifler, yaz yemekleri, hafif yaz yemek tarifleri, kış sofrası, kışın ne
pişirsem, kış yemekleri, vejetaryen sofra, tarif, etsiz yemekler, diyet, tarifleri,
kilo verdiren yemekler, kalorisi az yemek tarifleri, sağlıklı beslenme ,sağlıklı
yaşam önerileri, egzersiz önerileri, malzemeler, kullanılan, dikkat edilmesi
gerekenler, kahvaltılıklar, kahvaltıya ne yapsam, yapsam, ne, farklı
kahvaltılık öneriler, akşama ne pişirsem, akşam yemeği önerileri, öğle yemeği
önerileri, çay saati, çay saatine ne yapsam, hafif yemekler, atıştırmalıklar,
atıştır, aperatifler, meze, en güzel tarifleri, denemiş tarifler, tutan
yemekler, ne pişirsem, oktay usta, elifin mutfağı, yeşil elma, ustalardan
tarifler, uzman yemek tarif, pratik bilgiler, mutfak bilgileri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder