Hamur İçin:
1 adet yumurta
3 çorba kaşığı yoğurt
1.5 çorba kaşığı sıvı yağ
3 Türk kahvesi fincanı un
Yarım paket kabartma tozu
1 fiske tuz
1 adet yumurta
3 çorba kaşığı yoğurt
1.5 çorba kaşığı sıvı yağ
3 Türk kahvesi fincanı un
Yarım paket kabartma tozu
1 fiske tuz
Üzeri için:
Yarım çorba kaşığı az su ile ezilmiş salça
1 adet sivri biber
1 parmak sucuk
3-4 parmak sosis
Kaşar peyniri rendesi
Yarım çorba kaşığı az su ile ezilmiş salça
1 adet sivri biber
1 parmak sucuk
3-4 parmak sosis
Kaşar peyniri rendesi
Hazırlanışı:
Az yağlanmış bir tavada ince doğranmış
biberi soteleyin. Üzerine ince dilimlenmiş sucuk ve sosisler eklenir, bir iki
çevirdikten sonra ocaktan alın. Diğer tarafta hamur malzemeleri bir kapta kaşık
yardımıyla karıştırın. Kek hamurundan biraz daha katı bir hamur elde edin. Teflon
tava yumuşak margarin ile yağlayın. Tavaya hamur karışımı bir kaşık yardımıyla
düzeltilerek yayılır. Üzerine salçalı sos sürülür. sosun üzerine sosis, sucuk, biberi dizin. İstenirse zeytin de
koyabilirsiniz. En üste kaşar rendesi konulup, tavanın kapağı kapatılır. 1
dakika harlı ateşte daha sonra çok kısık ateşte altı pişene kadar (yaklaşık 10
dakika) kadar pişirin.
AFİYET OLSUN !Yemek
tarifleri, resimli yemek tarifleri, ne pişirsem, tarif, kolay, pratik,
lezzetli, oktay usta, püf noktası, nasıl yapılır, pratik tarif, özel tarif,
kolay tarif, ekonomik tarif, resimli, yeşil elma, emine beder, farklı tarifler,
dünya mutfağı, yemek, food, food recipes, easy turkish food, food book,Daily
food recipes, dünya mutfağı, türk mutfağı, İtalyan mutfağı, hint, Amerikan,
Meksika, çin, rus, hint, Hindistan, mısır, japon, pasta çorba ,et yemekleri,
tavuk, sebze, vejetaryen, kek, köfte, içecekler, kokteyller, balık, deniz
ürünleri, pilavlar, makarnalar, börekler, turşu, organik bezinler, organik
tarifler, zeytin nasıl yapılır, doğal ürünler, sağlıklı yaşam, sağlıklı
beslenme, doğal yaşam, egzersiz, spor, sağlık, pratik bilgiler, beslenme
önerileri, diyat önerileri, sağlıklı diyet, diyet yemekleri, tart, hamur
işleri, tatlılar, bebek yemekleri, çocuklara uygun yemekler, parfe, sütlü
tatlılar, şuruplu tatlılar, meyve tatlıları, tavuk yemekleri, mezeler, tadımlıklar,
garnitürler, yemek sözleri, yemek tarifleri oktay usta, öğrenci yemekleri, pratik
öğrenci yemekleri tarifleri, ziyafet yemekleri, ramazan yemekleri, ramazan
tatlıları, sahura ne pişirsem, iftara ne pişirsem, pratik ramazan sofrası
tarifleri, lezzetleri, iftar sofrası, lezzetli tarifler, ekonomik tarifler, yaz
yemekleri, hafif yaz yemek tarifleri, kış sofrası, kışın ne pişirsem, kış
yemekleri, vejetaryen sofra, tarif, etsiz
yemekler, diyet, tarifleri, kilo verdiren yemekler, kalorisi az yemek tarifleri,
sağlıklı beslenme ,sağlıklı yaşam önerileri, egzersiz önerileri, malzemeler, kullanılan,
dikkat edilmesi gerekenler, kahvaltılıklar, kahvaltıya ne yapsam, yapsam, ne,
farklı kahvaltılık öneriler, akşama ne pişirsem, akşam yemeği önerileri, öğle yemeği
önerileri, çay saati, çay saatine ne yapsam, hafif yemekler, atıştırmalıklar,
atıştır, aperatifler, meze, en güzel tarifleri, denemiş tarifler, tutan
yemekler, ne pişirsem, oktay usta, elifin mutfağı, yeşil elma, ustalardan
tarifler, uzman yemek tarif, pratik bilgiler, mutfak bilgileri,en
güzel,en,emine beder,usta,yemek,bebek yemekleri,mama,organik yemekler,organik
bebek yemekleri,4-6 aylık,6-12 aylık,bebek ara öğün,bebek çorbaları,bebek sebze
püreleri,bebek et yemekleri,bebek içecekleri,bebek tatlıları,organik
annelik,0-6 aylık,12 aylık,,denenmiş,pratik,yeşil elma,emine beder,yemek
tarifleri,ramazan yemekleri,yaz yemekleri,et yemekleri,kurban eti pişir,kavurma
tarifi,kurban etinin parçalanması,kurban paylanması,
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder