3 Mart 2014 Pazartesi

Deep Steak


Malzemeler: (4 kişilik)
4 adet tavuk bonfile
4 adet bonfile
4 dilim kaşar
2 adet domates
2 sivri biber
1 adet soğan
200 gr mantar
1 çorba kaşığı zeytinyağı
Yarım fincan kırmızı şarap (isteğe bağlı)
Karabiber
Tuz
Kürdan

Hazırlanışı:
Bonfileleri iyice inceltip ikiye katlayın. Tavuk bonfileleri de ince uzun şeritler halinde kesip etin etrafına sarın. Tavuğun uçlarını kürdanlarla tutturun. Hazırladığınız etleri ızgarada pişirin.
Soğanı küçük küçük doğrayın.
Sos için; mantar ve biberleri ince ince kesin. Tavada yağ ile soteleyin. Tüm malzemelerin pişmesine yakın karabiber, tuz ve şarabı ilave edin.
Izgarada pişirdiğiniz bonfileleri fırın tepsisine alın. Üzerine hazırladığınız sostan iki yemek kaşığı döküp 200 derecelik fırında peynir eriyene dek pişirip, servis yapın.

Afiyet olsun J

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder