11 Eylül 2012 Salı

YENGEÇ PARFE



Malzemeler
200 gr yengeç eti
50 gr un
1 yumurta akı
200 gr kavrulmuş krema
1 tutam dereotu
100 gr krema
Tuz, karabiber

İşlem Basamakları
Gerekli araç ve gereçleri hijyen kurallarına uygun olarak hazırlayınız

Pişmemiş yengeç etini çukur bir kaba koyarak diğer malzemeleri ilave ediniz.

Malzemeleri fırına dayanıklı bir kabın içersine koyarak fırında üzeri kızarmayacak şekilde pişiriniz. Fırının sıcaklığını 150 dereceye ayarlayınız ve fırını önceden ısıtınız.

Pişen yiyecekleri fırından alarak bir kaşık yardımı ile yengeç kabuklarına doldurup sıcak olarak servis ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder