27 Şubat 2014 Perşembe

Dereotlu Makarna Salatası

Malzemeler:(6 kişilik)
o 250 g fiyonk makarna
o 1 adet tavukgöğsü (haşlanmış)
o 1 su bardağı mayonez
o 100 g kornişon turşu
o 1 demet dereotu
o Mayonez
o Tuz

Hazırlanışı:
Makarnayı tuzlu kaynar suda haşlayınız. Tavukgöğsünü haşlayıp süzünüz.
Kornişon turşuyu ufak küpler halinde doğrayınız. Dereotunu ince kıyınız.
Makarnayı süzünüz. Geniş bir kaba makarna, tavuk eti, mayonez, kıyılmış dereotu ve turşuyu ekleyip iyice harmanlayınız. Buzdolabında biraz dinlendirdikten sonra servis tabağına alıp, üzerini dereotu ile süsleyip servis ediniz.
Afiyet olsun !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder