18 Kasım 2012 Pazar

Domatesli, Pesto Soslu Kanepeler


6 kişilik
Hazırlama süresi: 6 dakika

Malzemeler:
4 adet dilimlenmiş domates

1 adet baget ekmek
50 gr mozzeralla peyniri
2 çorba kaşığı biber püresi
Yarım su bardağı sızma zeytinyağı
1 diş sarımsak
1 demet fesleğen

Pesto Sos İçin:
4 çorba kaşığı çam fıstığı
50 gr eski kaşar
2 diş sarımsak
Yarım su bardağı zeytinyağı
1 demet fesleğen
Yarım çay kaşığı karabiber
Tuz

Hazırlanışı:
Baget ekmekleri ince dilimleyip kızartın. Bir diş sarımsağı ortadan ikiye keserek ekmek dilimlerinin üzerinde gezdirip, sarımsak tadının ekmeğe geçmesini sağlayın. Ardından bir fırça yardımı ile sızma zeytinyağı sürün.

Domatesli kanepeleri hazırlamak için, kırmızı biber püresini ekmeklere sürün. Üzerine iki dilim domates ve bir dilim mozerella koyun. Doğranmış taze fesleğen ile servis edin.

Pesto soslu kanepeleri hazırlamak için, ekmek dilimlerini yine sarımsaklayıp hazırlayın. Üzerine tüm malzemeyi karıştırarak hazırladığınız pesto sosu kaşık yardımı ile sürün.

İnce dilimlenmiş eski kaşar peyniri ile servis edin.




AFİYET OLSUN !Yemek tarifleri, resimli yemek tarifleri, ne pişirsem, tarif, kolay, pratik, lezzetli, oktay usta, püf noktası, nasıl yapılır, pratik tarif, özel tarif, kolay tarif, ekonomik tarif, resimli, yeşil elma, emine beder, farklı tarifler, dünya mutfağı, yemek, food, food recipes, easy turkish food, food book,Daily food recipes, dünya mutfağı, türk mutfağı, İtalyan mutfağı, hint, Amerikan, Meksika, çin, rus, hint, Hindistan, mısır, japon, pasta çorba ,et yemekleri, tavuk, sebze, vejetaryen, kek, köfte, içecekler, kokteyller, balık, deniz ürünleri, pilavlar, makarnalar, börekler, turşu, organik bezinler, organik tarifler, zeytin nasıl yapılır, doğal ürünler, sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme, doğal yaşam, egzersiz, spor, sağlık, pratik bilgiler, beslenme önerileri, diyat önerileri, sağlıklı diyet, diyet yemekleri, tart, hamur işleri, tatlılar, bebek yemekleri, çocuklara uygun yemekler, parfe, sütlü tatlılar, şuruplu tatlılar, meyve tatlıları, tavuk yemekleri, mezeler, tadımlıklar, garnitürler, yemek sözleri, yemek tarifleri oktay usta, öğrenci yemekleri, pratik öğrenci yemekleri tarifleri, ziyafet yemekleri, ramazan yemekleri, ramazan tatlıları, sahura ne pişirsem, iftara ne pişirsem, pratik ramazan sofrası tarifleri, lezzetleri, iftar sofrası, lezzetli tarifler, ekonomik tarifler, yaz yemekleri, hafif yaz yemek tarifleri, kış sofrası, kışın ne pişirsem, kış yemekleri, vejetaryen  sofra, tarif, etsiz yemekler, diyet, tarifleri, kilo verdiren yemekler, kalorisi az yemek tarifleri, sağlıklı beslenme ,sağlıklı yaşam önerileri, egzersiz önerileri, malzemeler, kullanılan, dikkat edilmesi gerekenler, kahvaltılıklar, kahvaltıya ne yapsam, yapsam, ne, farklı kahvaltılık öneriler, akşama ne pişirsem, akşam yemeği önerileri, öğle yemeği önerileri, çay saati, çay saatine ne yapsam, hafif yemekler, atıştırmalıklar, atıştır, aperatifler, meze, en güzel tarifleri, denemiş tarifler, tutan yemekler, ne pişirsem, oktay usta, elifin mutfağı, yeşil elma, ustalardan tarifler, uzman yemek tarif, pratik bilgiler, mutfak bilgileri,en güzel,en,emine beder,usta,yemek,bebek yemekleri,mama,organik yemekler,organik bebek yemekleri,4-6 aylık,6-12 aylık,bebek ara öğün,bebek çorbaları,bebek sebze püreleri,bebek et yemekleri,bebek içecekleri,bebek tatlıları,organik annelik,0-6 aylık,12 aylık,,denenmiş,pratik,yeşil elma,emine beder,yemek tarifleri,ramazan yemekleri,yaz yemekleri,et yemekleri,kurban eti pişir,kavurma tarifi,kurban etinin parçalanması,kurban paylanması,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder