5 kişilik
MALZEMELER:
1 demet
kereviz sapı
10 adet
yeşil elma
10 adet
salatalık
HAZIRLANIŞI:
Malzemeleri
soymadan iyice temizleyin.
Katı meyce
sıkacağından geçirdikten sonra suyunu bardağa aktarıp servis yapabilirsiniz.
Bu suyun
öğle saatlerinde içilmesi önerilir.
Yemek
tarifleri, resimli yemek tarifleri, ne pişirsem, tarif, kolay, pratik,
lezzetli, oktay usta, püf noktası, nasıl yapılır, pratik tarif, özel tarif,
kolay tarif, ekonomik tarif, resimli, yeşil elma, emine beder, farklı tarifler,
dünya mutfağı, yemek, food, food recipes, easy turkish food, food book,Daily
food recipes, dünya mutfağı, türk mutfağı, İtalyan mutfağı, hint, Amerikan,
Meksika, çin, rus, hint, Hindistan, mısır, japon, pasta çorba ,et yemekleri,
tavuk, sebze, vejetaryen, kek, köfte, içecekler, kokteyller, balık, deniz
ürünleri, pilavlar, makarnalar, börekler, turşu, organik bezinler, organik
tarifler, zeytin nasıl yapılır, doğal ürünler, sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme,
doğal yaşam, egzersiz, spor, sağlık, pratik bilgiler, beslenme önerileri, diyat
önerileri, sağlıklı diyet, diyet yemekleri, tart, hamur işleri, tatlılar, bebek
yemekleri, çocuklara uygun yemekler, parfe, sütlü tatlılar, şuruplu tatlılar,
meyve tatlıları, tavuk yemekleri, mezeler, tadımlıklar, garnitürler, yemek
sözleri, yemek tarifleri oktay usta
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder