1
KİŞİLİK
MALZEMELER:
1 adet
zencefil
1 adet
çubuk tarçın
1 adet meyankökü
2 çay
kaşığı ısırgan otu
4 adet
papatya
HAZIRLANIŞI:
3 fincan
sıcak suyu iyice kaynattıktan sonra bütün malzemeleri kaynar suya ekleyip
karıştırın ve demlenmesi için bir süre bekletin (3-5 dk.)
Süzdükten
sonra fincana aktarıp servis yapabilirsiniz.
Akşam
alınması önerilir.
Bu çay
şişkinliğin giderilmesi için tercih edilebilir ve sindirimi kolaylaştırma
özelliği olan bir çaydır.
Yemek
tarifleri, resimli yemek tarifleri, ne pişirsem, tarif, kolay, pratik,
lezzetli, oktay usta, püf noktası, nasıl yapılır, pratik tarif, özel tarif,
kolay tarif, ekonomik tarif, resimli, yeşil elma, emine beder, farklı tarifler,
dünya mutfağı, yemek, food, food recipes, easy turkish food, food book,Daily
food recipes, dünya mutfağı, türk mutfağı, İtalyan mutfağı, hint, Amerikan,
Meksika, çin, rus, hint, Hindistan, mısır, japon, pasta çorba ,et yemekleri,
tavuk, sebze, vejetaryen, kek, köfte, içecekler, kokteyller, balık, deniz
ürünleri, pilavlar, makarnalar, börekler, turşu, organik bezinler, organik
tarifler, zeytin nasıl yapılır, doğal ürünler, sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme,
doğal yaşam, egzersiz, spor, sağlık, pratik bilgiler, beslenme önerileri, diyat
önerileri, sağlıklı diyet, diyet yemekleri, tart, hamur işleri, tatlılar, bebek
yemekleri, çocuklara uygun yemekler, parfe, sütlü tatlılar, şuruplu tatlılar,
meyve tatlıları, tavuk yemekleri, mezeler, tadımlıklar, garnitürler, yemek
sözleri, yemek tarifleri oktay usta, öğrenci yemekleri, pratik öğrenci
yemekleri tarifleri, ziyafet yemekleri, ramazan yemekleri, ramazan tatlıları, sahura
ne pişirsem, iftara ne pişirsem, pratik ramazan sofrası tarifleri, lezzetleri, iftar
sofrası, lezzetli tarifler, ekonomik tarifler, yaz yemekleri, hafif yaz yemek
tarifleri, kış sofrası, kışın ne pişirsem, kış yemekleri, vejetaryen sofra, tarif, etsiz yemekler, diyet, tarifleri,
kilo verdiren yemekler, kalorisi az yemek tarifleri, sağlıklı beslenme ,sağlıklı
yaşam önerileri, egzersiz önerileri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder