Haşlanmış patates garnitürleri
Buğuda
pişirilmiş patatesler ve diğerleri
Çeşitli
sebze garnitürleri
Limon
dilimleri – limon suyu
Maydanoza
batırılmış limon dilimleri
Maydanoz
dalları veya kıyılmış maydanoz
Taze
– kuru nane
Taze
roka
Dereotu
Sade
pilav
Sade
– domatesli – ıspanaklı erişte, makarna
Ançüez
Tereyağında
kızartılmış soyulmuş badem
Krema
Mayonez
Ketçap
Sade
ve sarımsakla ovulmuş kızartılmış krutonlar
Mantar
Karides,
Midye gibi çeşitli deniz ürünleri
Izgara
domates dilimleri
Izgara
yeşil ve kırmızıbiber
Beyaz
ve kırmızı kuru soğan dilimleri
Yeşil
soğan
Sarımsak
Kapari
Haşlanmış taze
fasulye
Haşlanmış ya da taze havuç
Rezene yaprağı
Çeşitli
salatalar
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder