MALZEMELER:
(5-6 KİŞİLİK)
1/2
haşlanmış ve doğranmış tavuk göğsü
½ göbek
marul
½ demet
roka
3 çorba
kaşığı konserve mısır
4 çorba
kaşığı mayonez
4 çorba
kaşığı yoğurt
¼ limon
suyu
½ çay
bardağı zeytinyağı
½ demet
dereotu
Tuz,karabiber
HAZIRLANIŞI
·Haşlanmış
ve doğranmış tavuk etini bir kaba alın.
·Göbek
marul küçük küçük doğranarak eklenir.
· İnce
ince kıyılmış roka, dereotu mısırla birlikte eklenir.
· Mayonez,
limon suyu, yoğurt, zeytinyağı, karabiber ve tuz ayrı bir kapta çırpıldıktan
sonra hazırlanan salatanın üzerine gezdirilerek servis yapılır.
AFİYET
OLSUN!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder