Yarım fincan
zeytinyağı
Yarım kg
mantar
1 çay kaşığı
nane
1 çay kaşığı
kırmızıbiber
1 çay kaşığı
karabiber
1 büyük dilim
diyet kaşar peyniri
Tuz
HAZIRLANIŞI:
Mantarları
sıcak limonlu suda bir süre bekletin. Güzelce yıkadıktan sonra da doğrayın.
Mantarları tavaya
koyun üzerine yağı ekleyip 2 dakika tavada çevirin (harlı ateşte suyunu bırakıp
çekinceye kadar). Baharatları da ekleyip karıştırın. En üste 1 dilim kaşar
peynirini koyun. Peynir eriyene kadar ateşte tutun. Mantarları servis tabağına
alıp dilerseniz yanında haşlanmış sebze ile birlikte servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun J
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder