1 Mart 2014 Cumartesi

Baharatlı Mantar

Malzemeler: (2 kişilik)
Yarım fincan zeytinyağı
Yarım kg mantar
1 çay kaşığı nane
1 çay kaşığı kırmızıbiber
1 çay kaşığı karabiber
1 büyük dilim diyet kaşar peyniri
Tuz
HAZIRLANIŞI:
Mantarları sıcak limonlu suda bir süre bekletin. Güzelce yıkadıktan sonra da doğrayın.
Mantarları tavaya koyun üzerine yağı ekleyip 2 dakika tavada çevirin (harlı ateşte suyunu bırakıp çekinceye kadar). Baharatları da ekleyip karıştırın. En üste 1 dilim kaşar peynirini koyun. Peynir eriyene kadar ateşte tutun. Mantarları servis tabağına alıp dilerseniz yanında haşlanmış sebze ile birlikte servis yapabilirsiniz.

Afiyet olsun J

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder