- 2 kuru soğan veya 8-10 adet
arpacık soğan
- Yarım kg bonfile, kuşbaşı
doğranmış
- 1 su bardağı dondurulmuş veya
konserve bezelye
- 2 adet kereviz
- 2 adet patates
- 2 adet havuç
- kaynamış su
Hazırlanması:
- Soğanları soyup etlerle beraber
kavurun. Kapağını kapatıp bıraktığı suyu çekmesini sağlayın.
- Sebzeleri soyup küp küp
doğrayın. Sırayla patates, havuç ve kerevizi ekleyip kavurmaya devam
edin.
- Eğer dondurulmuş bezelye
kullanıyorsanız tencereye ilave edin. Üzerlerini geçecek kadar kaynamış su
ekleyin. Konserve kullanıyorsanız sebzeler pişip etler iyice yumuşadıktan
sonra da bezelyeleri ekleyebilirsiniz.
- En son tuzunu ilave edip servis
yapın
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder