4 adet tavuk
bonfile
4 adet
bonfile
4 dilim kaşar
2 adet
domates
2 sivri biber
1 adet soğan
200 gr mantar
1 çorba kaşığı
zeytinyağı
Yarım fincan
kırmızı şarap (isteğe bağlı)
Karabiber
Tuz
Kürdan
Hazırlanışı:
Bonfileleri iyice
inceltip ikiye katlayın. Tavuk bonfileleri de ince uzun şeritler halinde kesip
etin etrafına sarın. Tavuğun uçlarını kürdanlarla tutturun. Hazırladığınız etleri
ızgarada pişirin.
Soğanı küçük
küçük doğrayın.
Sos için;
mantar ve biberleri ince ince kesin. Tavada yağ ile soteleyin. Tüm malzemelerin
pişmesine yakın karabiber, tuz ve şarabı ilave edin.
Izgarada pişirdiğiniz
bonfileleri fırın tepsisine alın. Üzerine hazırladığınız sostan iki yemek
kaşığı döküp 200 derecelik fırında peynir eriyene dek pişirip, servis yapın.
Afiyet olsun J
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder