4 adet sivri
biber
4 adet
domates
4 dilim kaşar
peyniri
1 kg mantar
1 çorba
kaşığı zeytinyağı
Tuz, kekik,
fesleğen
Hazırlanışı:
Büyük bir
tavaya zeytinyağını koyup, sivribiberleri ve ortadan ikiye kestiğiniz
mantarları yumuşayana kadar sote edin. (mantarların kararmaması için üzerine
biraz limon sıkıp harlı ateşte pişirin)
Kabukları soyulmuş
domatesleri küp küp doğrayın. Tuz, kekik ve fesleğenle karıştırın. 4 küçük
güveç kabına, mantarı ve baharatlarla karıştırdığınız domatesleri dökün.
Üzerine birer
dilim kaşar koyun. Fırında peynir eriyene dek pişirip servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun J
Tarifleriniz çok güzel,emeğinize sağlık.
YanıtlaSil